Januari månad är slut

Hur gick det då med vår utmaning - En januari månad (är det för övrigt ett eller två ord? januarimånad?) utan alkohol (från  och med 3 januari)? Nja. Här finns det visst något som heter "damp" (fuktig) månad. Istället för "dry" (torr, dvs helt utan alkokol). Man dricker helt enkelt lite mer sparsamt med en "damp" månad. Vi var väl något mitt emellan. På brunchen för några veckor sedan drack jag två glas och en annan helg när vi var ute och åt pizza tog Tom och jag varsin öl. I lördags släppte vi utmaningen och det blev lite vin lördag och söndag. Januari var en lång månad. 
 
Veckan har börjat bra. Det går bättre för Tova på förskolan (mindre och mindre gråt och protester) och Thilda har kul i skolan. Hon har verkligen sett fram emot denna veckan för de ska på "field trip" imorgon. De ska åka till Caw caw, som är en county park, och de ska vara ute nästan hela dagen. En av aktiviteterna är att färga tröjor med tie dye (batik). 
 
Jag har tränat och pluggat. 
 
Idag gick vi till förskolan och det var väldigt mysigt! Tova fick äta snacks på vägen och vi nynnade på melodier och pratade. 
 
Detta var förresten väldigt roligt. De spelar in "A place in the sun" i området (byn) där vår lägenhet ligger i Spanien. Det hoppas vi att kunna se på TV senare. Spännande! 
 
 
Något annat som är värt att nämnas - vädret! Se temperaturerna. Väldigt varmt, men det kan också skifta snabbt till minusgrader. 
 
/Charlotte

Kommentera här: