Kort och koncist

Nu är klockan två och jag ska åka och hämta Thilda om 30 minuter. Här kommer därför ett kort och koncist inlägg för jag måste packa iordning våra saker för att åka direkt till Thildas hip hop efter att ha hämtat tjejerna. Då måste hop hop-kläder, snacks och så vidare. 
 
Idag har jag suttit med skolarbete hela dagen, förutom promenad med Tova till förskolan (och lagat morotssoppa och köttfärssås), och det går framåt! 
 
Efter skolan i måndags var vädret strålande vackert och vi tog en spontan sväng till en lekplats. Det blev bara en timma eftersom vi sedan hade Thildas taekwondo. 
 
Thilda roade sig på väg dit. 
 
 
 
 
Lite fotboll bredvid lekplatsen. Thilda gick direkt till lekplatsen. 
 
 
 
Sen lek på lekplatsen. 
 
 
 
 
 
Mest lek men också lite bråk, såklart. 
 
Igår tränade jag på morgonen. 
 
 
Thilda åkte med en kompis till hip hopen och då åkte Tova och jag till en lekplats, och mötte upp några andra svenskar. 
 
 
 
 
Vi hade med oss middag för vi åkte bara hem och vände för att sedan åka till ett träningspass som startade 18:00. Jag hinner aldrig det annars så jag ville passa på när Thilda fick skjuts. 
 
Tova följde med. Hon brukar få sitta i vagnen men fick komma ut denna gång. Så kul hon hade! Hon sprang och sprang. Det andra barnet är inte mitt, utan instruktörens. 🙂
 
 
Imorse fick Tova leka lite med vårt nya spel. Vi ska lära oss USA:s stater. Det gick dock inte så lång tid innan Tova började skrynkla pengar och annat bus. Puh. 
 
 
Men nu måste jag göra iordning. 
 
/Charlotte
 

Kommentera här: