Lite fredagslyx

Efter att ha lämnat Tova imorse tog jag bilen till Dunkin donuts drive thru. 
 
 
Vi ska ta med Thildas två kompisar hem från busshållplatsen idag och därför tänkte jag att det skulle passa med lite lyx-mellanmål. Jag insåg också att jag måste hämta Tova tidigt, för att slippa släpa med alla tre stora tjejer till förskolan. Vi får se hur det går att hämta tidigt, men nu har inte Tova gråtit när jag hämtat henne på flera dagar så det bådar gott. 
 
Nam nam nam. 
 
 
Igår gick vi hem från förskolan (ja, Thilda fick gå från bussen till förskolan med mig först). Underbart väder! 
 
 
Efter middagen åkte vi till taekwondon. När vi kom ut för att åka hem hade en stor bil parkerat bredvid oss. Jag trodde att vår XC60 var stor. 😃 Men det ser ju pytteliten ut. Vi hade båda parkerat lika långt bak. 
 
 
 
Annorlunda här att man inte har reg. skylt fram utan bara där bak. 
 
På tal om Tovas sömn så hade vi en kass natt, natten till igår, med bland annat drygt 2,5h vaken tid och lek i Tovas rum och jag hade hinken bredvid för jag trodde hon skulle behöva kräkas (helt emot mina principer att leka på natten). Natten till idag var inte lika kass, men jag sov större delen av natten på Tovas madrass och jag trodde inte hon skulle somna om vid tre-tiden, hon skrek bara. Men ändå bättre. Jag googlade och hittade något som kallas "2 years regression", vilket går över. Ok, det känns bra att veta. Jag började bli orolig att något är fel med Tova. 💓
 
Nu ska jag städa och plugga. Tänkte tränat men valde bort det idag så jag har mer tid till skolarbetet. Det blir bra. 
 
Ha en trevlig fredag och helg! 
 
Ta hand om dig! 
 
/Charlotte
 
 

Kommentera här: