Lite lunginflammation

Igår gick jag till läkaren med Tova, och fick veta att hon hade lunginlammation. Det var det jag var rädd för, eftersom febern inte ville ge med sig. Den var mild, om man nu säger så, vilket var bra. Vi har fått medicin så nu ska det väl bli bättre. Ingen feber sedan dess. Jippie! 
 
Igår när Tova ville ha med lejon och fick ha henne i sin ryggsäck. Vill inte att hon ska släpa runt med lejon i handen inne hos läkaren. 
 
 
 
 
På kvällen, efter Thildas taekwondo, åt vi varma mackor. Mums! Jag måste köpa mer av det där brödet, som nästan är som hönökaka. 
 
 
Idag fick Tova vara hemma också. Jag fick lite hjälp med skanning när vi var på Aldi. 
 
 
 
Vi passade även på att tvätta bilen, tillsammans med alla andra i Mount Pleasant. 
 
 
En selfie i bilen. Fråga inte om minen. 
 
Anledningen till att alla tvättar bilen är att det är pollen överallt. Det hann komma ett litet nytt lager av pollen på väg hem från tvätten (5 min körning). 
 
Vi har 26 grader idag. Om du var nyfiken! Det känns som sommar! 
 
Mn nya tröja som jag köpte på rea för ett tag sedan. Man skulle kunna tro att det är Thildas tröja... Det är nog en lite liten storlek, men den ska nog vara kort också... Haha. Får kanske lämna över den till Thilda istället. Vad tycker du? Visst är den fin i alla fall?!
 
 
Idag har Thilda belt testing igen. Hon testar för blått bälte och är en bra väg på väg mot det svarta bältet (som var hennes mål under vår tid här). 
 
Trevlig helg!
 
/Charlotte

Kommentarer:

1 Farsgubben:

Den är ju inte för smal över axlarna men lite kort kanske ;)

Svar: Jag kan bara instämma. 🙂
Charlotte Karlsson

Kommentera här: