Vad har hänt?

Kul att mina torra och röda ögon var ok igen. Imorse vaknade jag upp väldigt svullen under vänster öga. Det ser värre ut i verkligheten än på bilden. 😆
 
 
 
Allergi? Det kliade mycket under båda ögonen igår kväll och jag tog på salva. På vänster öga kände jag då att jag tog lite för mycket, och även på kanten mot ögat. Imorse testade jag med kallt på ögat, och varmt, tog även en allergitablet och tvättade området såklart. Något bättre kanske det blev, och jag är så tacksam för att jag kunde få in linsen. 
 
Jag väger mig varje måndag. Inte för att vikt är något roligt att skriva om men jag vill hålla lite koll i alla fall. När vi kom hit gick jag upp, upp upp och när vi hade några veckor av magsjuka i höstas gick jag ner igen (med mindre/ingen träning kan tilläggas). Nu är jag uppe på samma nivå igen. Jag kan tillägga att det skiljer 5 kg på nu och i höstas (och nu tränar jag mer). Sen skiftar det ju lite från dag till dag förstås. Jag var hos doktorn för min regelbundna provtagning efter magsjukan och mitt kolestrol var då nere på bra nivå igen. Kanske hade det något med att göra att jag ätit bättre (inte småätit onyttigheter) under den tiden innan. Förmodligen var det så. Det skulle vara intressant att se vad mina värden ligger på nu. 
 
Det spelar egentligen ingen roll vad det står på vågen, men jag måste sluta småäta för det mår kroppen (och tänderna) inte bra av. Men HUR? Jag mår psykiskt dåligt om jag inte får äta sött och av erfarenhet går det inte över... Eller hur länge ska man behöva vänta innan den känslan går över? 
 
Tycker att jag har ätit en bra frukost men insåg häromdagen, när jag pratade med mamma och pappa, att jag kanske äter för lite protein. Ska försöka äta mer ägg, dock är det ju inte bra för kolestrolet. 
 
Kanske ska skippa juicen också men jag brukar dricka upp det sista i paketen efter helgen. Dock är paketen så stora här så ibland räcker det till ett glas till mig hela veckan. 
 
Hoppas att du fått en bra start på veckan!
 
/Charlotte

Kommentera här: