Valentine's day

En dag att vara väldigt tacksam för allt härligt man har i livet. Alla underbara människor! 💓 
 
Här är det stort för många! Thilda skulle ha med presenter till sina klasskamrater och hon hade även med en present till sin fröken. 
 
 
 
Det var en kladdig hand i ett kladdigt "snöre" som man kan kasta och som fastnar på saker. Var det en bra förklaring?
 
Till fröken gav vi speciella pennor. Jag fick tips av min instruktör på träningen, som också är lärare. Thildas fröken, Mrs Sweatt, blev superglad och det var tydligen precis vad hon behövde. 
 
Tova hade med sig självlysnade dinosaurier. 
 
 
 
Nu var ju Tova inte på förskolan igår, men vi var där och lämnade presenterna i alla fall. Vi lämnade även klämmisar med äppelmos som vi hade satt upp oss på att köpa till deras alla-hjärtans-dags-firande. 
 
I måndags hämtade jag Tova efter lunch för vi hade fått en tid hos doktorn. Nu har Tova sovit dåligt så länge och jag tänkte att hon kanske hade fått urinvägsinfektion. När jag hämtade Tova från förskolan i måndags var hon även kladdig i ena ögat så jag passade på att fråga doktorn om det också. Tova var frisk och kry vad doktorn kunde se! Skönt att höra. Ögat var ok men vi kunde ringa om det blev värre. Igår morse var det kladdigt och när jag frågade en annan mamma om tips, på morgonen vid busshållplatsen, så sa hon att ögoninfektion brukar börja med kladd och sedan blir ögat rött (och det börjar från utsidan, inte sidan mot ögonvrån/näsan utan andra sidan). När jag kom hem och tittade hade Tovas öga börjat bli rött. Jag ringde doktorn och kunde sedan hämta ut ögon droppar efter att vi åkt förbi förskolan. Tova fick gå tillbaka till förskolan 24h efter att ha startat med ögondropparna så nu är hon tillbaka där igen. Ögat är bättre! 
 
Vi var och tränade igår och sedan hade jag kinesiska 2h 45 min. Det var inte lätt men det gick. Sen körde Thilda och hennes kompis till 2h hip hop. Vi hängde utanför hip hop-stället hela tiden. 
 
Nu ska jag göra allt jag inte gjort tidigare i veckan. 😊
 
/Charlotte
 

Kommentera här: