Fika utomhus

Igår hade vi en intensiv dag. Vi började morgonen på Tovas förskola. Vi kom dit strax efter nio för att hälsa på, inför starten på måndag. Här har de ingen inskolning utan barnen ska lämnas direkt. Jag ville i alla fall hälsa på en gång innan för att lära känna miljön, och lärare/kompisar, llite. 
 
 
Det kommer bli tufft på måndag. Men Tova får börja med att bara vara där en stund. 
 
Sen cyklade/gick vi hem. Ja, Tova cyklade hela vägen dit och hem på sin balanscykel (ungefär 1km). 
 
Vi packade ihop våra saker hemma för att möta upp några kompisar på lekplatsen under bron. Det var ett event vid elva, då många militärplan skulle flyga över bron i en formation. Jag insåg inte hur många som var intresserade av att se det... Det var kö dit och det fanns inga parkeringar. Vi fick avvakta en bit ifrån och åka till lekplatsen och parkera när alla åkte därifrån. Efter "flyguppvisningen". Det visade sig att vi inte missade något för planen flög bara i en lång rad. Inte i en triangel eller något annat coolt, som jag hade trott. 
 
Barnen lekte en stund på lekplatsen och sen tog Tova och jag en fika i solen, när de andra åkte hem. 
 
 
 
Vi gick sedan till doktorn, som ligger alldeles nära lekplatsen, för att titta till mina ögonlock igen. Jag fick en annan salva. Håll tummarna att den hjälper!
 
När Thilda kom åkte vi till några vänner i Belle hall för lite lek innan taekwondon. Mysigt att ses igen! 
 
Taekwondon var väldigt väl besökt igår!
 
 
 
Happy Friday! 
Önskar dig en fantastisk helg!
 
/Charlotte

Kommentera här: