Nästa vecka startar lektionerna

Jaha, nu är jag registrerad på kurserna. 
 
Jag ska läsa spanska på halvtid (lektioner varje måndag 11:00-13.00 vår tid. 
Sen ska jag även läsa kinesiska på halvtid (lektioner varje tisdag 11:15-14:00 vår tid). Det vill säga två kurser hela våren. Hmm. Jag har redan ångrat mig. Haha. Nä, men det blir bra! Spanska böckerna beställde jag tidigare och de har redan blivit vidarebefodrade hit av mamma och pappa. Stort Tack! 💓 Böckerna till den andra kursen fanns som tur var på Amazon och jag beställde dem precis, för leverans hit på lördag. Nu börjar det klarna lite och det ska nog bli bra. 
 
 
Förresten så tänkte jag visa vårt dagliga intag av vitaminer. En för Thilda, en för Tova och två för Tom och mig. Inte för att vi håller oss friska ändå. 
 
 
Tänk vad olika barnen kan bli ändå. Thilda var aldrig jätteintresserad av att leka med dockor, inte heller med köket och att "laga mat". Alltså hon tyckte att det var kul, men Tova tycker att det är jätteroligt. Hon vill ha med en docka, "baby", jämt och pysslar med dockorna. Leker gärna i köket också, hela tiden. En annan sak är med väskor. Tova packar gärna en väska (med böcker/leksaker) och tar med överallt, det var inte samma med Thilda. Intressant. 
 
 
Jag ska skriva mer om Tovas vecka på förskolan senare. 
 
/Charlotte

Kommentera här: