Ögonläkaren - check

Imorse gick jag och Tova igenom en flyttlåda med böcker och sorterade. Sen var det frukost och göra oss iordning för att åka till förskolan. 
 
Dagens tema för Thilda var förresten "active wear" och vi fick letat fram en fotbollsdräkt som vi köpte i Kina, med "Karlsson" på ryggen. Thilda och Tom var övertygande om att tröjan skulle vara för liten, men jag var ganska säker på att jag köpt den stor (att växa i) när vi köpte den. 
 
 
Tova började redan hemma att säga att hon inte ville gå till förskolan. Snyft! Vi kom i alla fall dit och jag lämnade Tova vid kvart i nio. Det var inte den bästa lämningen, men inte heller den sämsta. Det blir nog bra under dagen! 💓 Vi har redan fått bilder som visar när Tova leker. 
 
Jag åkte vidare till ögonläkaren och allt såg BRA ut! Det var tre månader sedan injektionen och än så länge hade jag ingen svullnad. Härligt! Jag har en ny tid om en månad så får vi hoppas att det håller i sig. 
 
 
Det ser så tokigt ut när ena pupillen är superstor. (Jag är torrare runt ögonen igen så det var visst inte helt över med eksemet eller vad det nu är. Men det går åt rätt håll!) 
 
 
Nu ska det städas och pluggas. Hinner jag träna också? Vi får se. Jag ser inte så bra på ögat med den stora pupillen (släpper om några timmar) så det kanske är bra att börja med städningen. 
 
/Charlotte

Kommentera här: