Tid med bara Thilda

Igår hade Thilda som sagt studiedag och var hemma. Tova var på förskolan eftersom jag skulle ha lektionen. Det passade ganska bra ändå (även om det kändes tufft att lämna Tova när Thilda var hemma) för då fick Thilda och jag lite tid tillsammans. Inte mycket tid men ändå. Jag lämnade Tova på förskolan strax innan nio (Thlida fick vara hemma för att det inte skulle vara så tufft för Tova vid lämningen) och sen åkte jag hem och hämtade Thilda. Vi åkte och köpte några födelsedagspresenter till kommande kalas. 
 
Det var mysigt att bara vara vi två. 💓
 
 
Vi köpte lite lyxkakor (även om vi egentligen hade kakor hemma redan. hmm.) 
 
Det blev ju inte så länge eftersom min lektion startade redan 11:15. Under tiden jag hade lektionen satt Thilda och pysslade. I mitten någonstans, vid en lite paus, åt vi lunch. När lektionen var slut var det i princip dags att  hämta Tova. Lite tid fick vi och det var underbart! 
 
På morgonen igår hände förresten något... Tova sover galet dåligt så jag låg i hennes säng (madrass på golvet) när hon vaknade vid fem. Hon vägrade somna om och vill gå upp. Gaaaah. Hon gick upp till Tom (som var uppe) och han gjorde välling till Tova. Vi bestämde att hon skulle dricka vällingen i vår säng, för att kanske sen somna om. När jag kom in satt Tova i sängen helt chockad. Med välling över hela sig, och sängen. Antingen så var locket inte ordentligt påskruvat, eller så hade Tova skruvat av det när hon försökte få av korken. Haha. Så kan det gå. Vi fick tvätta lakan, kudde, kläder och duscha Tova (och mig). Ingen chans att vi kunde somna om sen. 
 
 
Tovas hand var helt kladdig av välling och när hon själv såg det höll hon på att kräkas (tyckte tydligen att det såg äckligt ut). 
 
Idag har jag träffat en kompis, som hörde av sig igår och frågade om jag ville följa med på promenad på stranden och lunch. Trevligt! Men tyvärr inga bilder. 
 
Men nu är det snart dags att hämta tjejerna! 
 
Ta hand om dig!
 
/C

Kommentera här: