Tovas första dag

När jag lämnade Tova imorse gick vi in i rummet, till spisen. Där stod tyvärr redan två barn, som bråkade lite. Hmm. Kanske inte bästa starten. Tova stannade och jag sa hej då. Jag hann inte till dörren innan hon började gråta. Hon grät och när jag gick förbi fönstret på utsidan var hon i frökens famn på insidan och grät. Jag vinkade och skickade slängpussar innan jag gick till bilen och bröt ihop lite smått... Ingen mascara på idag. 
 
Det som var synd var att det inte var samma fröken som i torsdags, när vi var där och hälsade på. Vi hade pratat om den fröken "Miss Ciara" hela helgen och sen var hon inte där. Hon skulle visst förmodligen vara tillbaka imorgon. Dock verkade det som att Tova hade tyckt om fröken idag också så det var bra. 
 
Jag hämtade Tova strax innan tolv, och precis innan de skulle vila. När Tova såg mig ropade hon "mamma", började lite lätt gråta och sprang emot mig. Älskade tjej! Hon var så duktig! 
 
Väl hemma kom ett mejl med dagens rapport. Det verkar som att Tova har ätit bra. Det bådar gott inför morgondagen. Jag tror dock att morgondagens lämning kan bli tuffare än dagens. Men nu ska vi vara positiva! 
 
 
 
Tova har inte velat sova sen hon kom hem. Hon (och jag) längtar till att Thilda kommer hem. 
 
/Charlotte
 
 

Kommentera här: