Sweetgrass festival

Igår när jag åkte ner till bron för att träna, var det kaos! Bilar överallt och det var omöjligt att hitta en parkering. Jag fick åka 10 min promenadväg bort och fick springa tillbaka. På väg dit ringde de mig och sa att de hade hittat en annan plats att träna på, på en parkeringsplats. Jag var precis där och vi hann i alla fall med ett 35-minuters träningspass. Det var nog en ganska lagom start för mig för jag har träningsvärk... ganska rejäl. Hmm. I vilket fall som helst så undersökte vi vad det var som var på gång under bron och det var en festival på lördagen. Efter lunch tog vi bilen en bit, till samma plats jag parkerat, och sedan gick vi till festivalen. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi gjorde också en teckning. Borde visa resultatet men den ligger ihoprullad just nu. Det är en karikatyr, som tyvärr inte blev jättebra. Men kul ändå! 
 
Sen gick vi hem igen. Inget köpt (förutom teckningen som egentligen var gratis men "dricks är välkommet") och vi lärde oss tyvärr inte att göra de typiska "Sweetgrass-korgarna" som området är känt för. 
 
Tacksam för dagen, tacksam för helgen och tacksam för min solbränna. Får man skriva så? 😘
 
/Charlotte

Kommentera här: