Vår älskade tjej är 9 år

Igår fyllde Thilda 9 år! Hennes födelsedag började på flygplanet när klockan slog tolv spansk tid. Sen blev det en lång födelsedagsdag. 💞
 
Vi landade 19:50 på Miami flygplats. Det tog ett tag att ta sig igenom flygplatsen och ut men tillslut stog vi på utsidan, i värmen, och väntade på bussen till Marriot-hotellet, där vi ställt bilen. 
 
 
Bussen kom till slut och vi åkte till hotellet för att hämta ut bilen och köra norr ut. 00:20, efter en tankning, kom vi fram till hotellet och checkade in. Vi somnade ganska snabbt allihop. Vid 04:00 var alla vakna och vi sjöng för Thilda. Eller det visade sig att Thilda inte var vaken, ens när vi sjöng för henne, så hon missade sången. Haha. Sen packade vi in oss i bilen och lämnade hotellet, i Fort Pierce, klockan 04:20. 
 
 
 
 
Utanför hotellet. 
 
Vid lunchtid kom vi hem och fortsatte fira. 
 
 
 
En tur till Coscto. 
 
Sen kom en kompis förbi och åt lite tårta med oss. 
 
 
 
Thilda och jag tittade på en film ihop på eftermiddagen/kvällen och Thilda var nog väldigt nöjd med dagen. 
 
Vi försöker komma in i rätt tid. Imorse vaknade Tom 02:45, Tova 03:00, jag 05:00 (var såklart vaken några gånger innan dess också...) och Thilda strax efter mig. Vi börjar bli trötta nu (19:11) och vi får se hur det går inatt. Det är ändå att föredra med tidsomställningen åt detta hållet, tycker jag i alla fall. 
 
Ta hand om dig!
 
/Charlotte

Kommentera här: