Min födelsedag

Igår firade vi, mig. 42 år! 
Det känns lite som att jag har sagt att jag varit 42 sedan årsskiftet så det är egentligen ingen skillnad. Ganska bra ändå att smyga lite på den nya ålderns för året. Jag är väldigt tacksam för att vara 42. 

Vi började dagen på stranden, enligt mitt önskemål  

(null)

Jag älskar att Thilda älskar att läsa. Hon hae nu passerat målet för summer reading challenge (30h) är är redan över 40 timmar. 

Bärhjälp på väg från stranden till bilen. 

(null)

(null)

Efter en liten stund hemma då vi gjorde oss iordning åkte vi till en restaurang. Det var tänkt att vi skulle åka till Shem creek, som är väldigt vackert vid vattnet, men eftersom vädret var lite skakigt (risk för åska och regn) åkte vi till Towne center istället. 

Vi började på detta ställe. 

(null)

Vi gick in och jag sa till Tom "det lär ju inte bli problem att få bord i alla fall" för det var mer än halvtomt. Men de sa strax efter "vi behöver göra iordning ett bord för er, ge oss fem minuter". Vi stod där någon minut men sen gick vi och tog bilen en liten bit till en annan restaurang. En pakistansk restaurang som vi inte testat innan. 

(null)

(null)

(null)

Mumsigt men tyvärr för starkt för mig. Även om jag bad om något som var inte-alls-starkt. 

Överlag en väldigt bra dag. Idag har vi firat med tårta/kaka, som jag fick gratis på Publix för att jag fyllt år. Lyx! Vi har även beställt en tårta till Thildas kalas, som är på lördag. Vi har även tränat på morgonen, varit på Costco och hälsat på några vänner vid deras pool. Ja just det. Thildas taekwondo också. 

Nu på kvällen kom regnet och åskan. 

Ta hand om dig! 

/Charlotte 

Kommentera här: