Sista dansen

I onsdags hade Thildas hip hop-skola uppvisning av alla gruppernas danser - Showcase. Vi fick köpa biljetter och föreställning var i en skola på Daniel island (ca 30 min hemifrån). 
 
Det var väldigt roligt att se alla danser (vi har tidigare inte sett de äldre barnen för de har oftast tävlat på söndagarna och då har vi åkt hem/varit på väg hem. Det enda var att ljudet var så otroligt högt. Musiken spelades så högt att jag fick ont i öronen. Jag fick ta Tovas tjocktröja och knyta runt huvudet/över öronen, för att försöka rädda hennes öron så gott det gick. Vi stannade inte heller till slutet för jag var helt slut i huvudet. Ljudet var öronbedövande. 
 
Sista gången i scenkläderna. 
 
 
 
Tjejerna var jätteduktiga! 
 
Tom och Tova åkte ca 30 min innan mig och Thilda. 
 
 
Vi har satt upp Thilda för eventuellt forsätta... även om vi hade sagt att hon inte skulle göra det. Hon kom dock inte i samma team som hennes vänner så nu är hon inte sugen på det. Det finns ju så mycket annat att göra så det blir nog bra. 
 
Dagen efter körde vi Thilda till skolan. Thilda fick sova 45 minuter längre på morgonen. Så här ser det ut när man kör fram i kön till skolan. 
 
Jag måste förresten visa den coola blöjan Tova hade på sig hem från förskolan häromdagen. Blöjor ingick i priset, vilket var bra. 
 
"Party at my crib". 
 
Jag fick lite hjälp i trädgården igår. Idag fortsätter vi. 
 
 
 
Efter besöket hos ögonläkaren. Ena ögats pupill är något större än den andra. Idag har jag haft ont i ögat men det är ju inte så konstigt. 
 
Idag hade Thildas klass pajama day och Thilda gick till skolan med pyjamas. Hon hade även en filt i väskan och ett gosedjur. 
 
/Charlotte

Kommentera här: