Alldeles för sent ute

Jag trodde att det skulle vara enkelt att få tid för klippning (och slingor) nu när jag kan även på  veckodagarna. Jag trodde fel. Jag smsade med min nya frisör häromdagen och hon hade tid först den 27 april. Idag ringde jag min gamla frisör och hon hade tid först den 13 april. Alla ska tydligen klippa sig till spring break. Jaja, då kanske det får vara. Eller ska jag klippa mig och avvakta med slingorna bara? Mitt naturliga ljusa (gråa) är ju på gång så snart kanske jag kan spara pengarna till slingor. 🙂 
 
Jag hade en väldigt bra start på dagen idag. Glad man som gick till jobbet, två glada döttrar som gick till skolan (ja, Tova är inte helt övertygad innan vi kommer dit men hon var på relativt gott humör). När jag lämnat Tova åkte jag till Belle hall och tog en fika med några av mina favoritpersoner. Jag fick öva lite spanska till och med. De hade 1h mellan två aktiviteter men det var perfekt för då kunde jag sen åka hem och plugga. 
 
Detta är lyx. Det är en chai tea latte och den kostade runt 5,5 usd. Rena rånet och inget jag brukar köpa. (Faktiskt inte värd pengarna. Kanske måste börja dricka kaffe (säkert är kaffe minst lika dyrt iofs), eller ta gratis-vatten istället, haha.) Intressant är förresten att, om jag inte såg fel, så stod kaloriinnehållet bredvid priset och denna innehåller 200 kalorier. Hmm.
 
Tova hjälpte mig med mitt kokta ägg imorse. 
 
 
 
På väg till förskolan. Vi gjorde en lite tokig frisyr imorse. 
 
Ha en bra dag!
Hoppas att din dag startat minst lika bra som min. 
 
/Charlotte

Kommentarer:

1 Denise Nietsche Bohm:

Härligt inlägg, fylld med positiv energi👏🧡💛 👏

Svar: Tack! 🙏🏻❤️
Charlotte Karlsson

Kommentera här: