Bockar av på sightseeing-listan

Igår kom vi ut en sväng efter min spanska-lektion. Tanken var att köpa en "smörgås" på ett ställe jag velat gå till länge, och sen gå till Pitt street bridge och äta lunch. Dryck tog vi med hemifrån i en kylväska för att vara ekonomiska. Det är galet dyrt med mat/dryck/lunch ute så man får göra vad man kan. Det visade sig att stället jag ville testa var stängt måndagar. Haha. Vi stannade till på ett annat ställe (lokalt i vårt område) och köpte tre wraps/smörgåsar för 55 usd. Det är som sagt DYRT! 
 
På väg till dit vi skulle började det regna. Haha. Vi tänkte om och handla först mat och åkte sen till Shem creek och åt i bilen (eftersom det fortfarande regnade). Regnet avtog och vi kunde gå en liten  promenad och se Shem creek. Vilken tur!
 
 
Pappa tror att filmnamnet "Shrek" kommer från Shem creek. Visste ni att de som gjorde filmen var i Magnolia plantation (där vi var på egg hunt i helgen) och hämtade inspiration under två veckor i samband med att de gjorde filmen. 
 
 
Finaste mamma och pappa! 💓
 
 
Morgonmys imorse innan förskolan. 
 
 
Nu har Tova och jag promenerat till förskolan och jag tog en omväg hem. Nu måste jag förbereda inför kinesiska-lektionen. 
 
/Charlotte

Kommentera här: