Sommartid

Natten till igår ställdes klockan om. Det förstod visst inte systemet för kinesiskalektionen för den hamnade visst 10:30 istället för 09:30 (som vi hade bokat den). Då fick Thilda 1h extra tid att öva inför lektionen i alla fall. Efter lektionen åkte vi till Costco och eftersom det var lunchtid köpte vi med oss, världens största, pizza hem. 
 
Tror vi betalade 11 usd för pizzan, en dricka och en korv med bröd till Tova. Väldigt bra pris, jämfört med allt annat här. 
 
 
Dessutom har vi massa pizza kvar att äta idag. 
 
Lite lek på morgonen i Tovas rum. 
 
 
 
På madrassen till höger (på golvet) sover Tova och jag en stor del av de flesta nätterna. Igår vaknade hon dock bara vid elva en gång och då räckte det att stoppa in nappen, sen sov hon hela natten. Jippie! 
 
Efter lunchen igår regnade det. Barnen och jag åkte spontant till stället med studsmattorna igen. Alternativet hade varit att vara hemma och låta barnen ha ipad (med dåligt samvete) eller spela spel, bygga duplo, läsa böcker (och höra frågan/tjatet om att få ha ipad...). Det var kul att komma iväg en sväng, även om det var alldeles för mycket folk på det där stället. 
 
Jag hade funderat på att åka dit tidigt en söndag morgon (när väldigt många är i kyrkan), men när jag tittade på öppettiderna häromdagen såg jag att de inte öppnar förrän 14:00 på söndagar (för att alla är i kyrkan...)
 
 
 
 
 
 
 
Detta stället är det - Summit. 
 
Jag tycker inte om att ställa om klockan åt det här hållet, och tappa en timma. Det känns i kroppen flera dagar efteråt att den där timman är borta. Dagarna går alldeles för snabbt. 
 
Nu släpps snart en övningstenta och jag måste förbereda mig. 
 
Ha en fortsatt fin dag! 
 
/Charlotte

Kommentera här: