Tre alligatorer

I söndags tog vi två bilar (för vi får inte plats alla i en) till Cypress gardens. 
 
Vi började med att ta en promenad runt träsket. 
 
 
 
Sen hade vi bokat en guidad båttur genom träsket klockan tolv. Flytvästar på barnen. Det är inte djupt i träsket (tror det var 2,5-5 feet) så vuxna klarar sig utan. 
 
 
Det kostar 5 usd per person att åka den guidade turen och man kan egentligen låna båtar och paddla själva, gratis. Vi gillar dock guidningen då man får veta massor om området och även vilka filmer som blivit inspelade där (The Patriot, The Notebook, Outer banks för att nämna några). 
 
 
 
Skölpaddor. 
 
 
Ducka under bron. 
 
 
Från The notebook (tror jag det var). 
 
Outer banks spelades in här. 
 
En av de tre alligatorer vi såg på turen. 
 
 
Lite lek på lekplatsen innan vi åkte hem. Tova är lite småtokig. 
 
Det var vår söndag förmiddag, sen åkte vi hem och åt en sen lunch. Gulaschsoppa och nybakat valnötsbröd, som jag bakat på morgonen (men som inte hann bli klart innan frukost). Valnötsbröd är såå gott. Minns när min moster bakade det till mig när jag var liten. Mums! Min moster som för övrigt fyller år idag. GRATTIS AGNETA! 💓 Hoppas att du har en fantastisk födelsedag! 💞 Det bästa var nog ändå när Agneta bakade sockerkaka och vi fick ett helt decilitermått med smet att äta upp med sked. Åhhh! Smeten är till och med godare än kakan. Samma med kladdkaka faktiskt. 
 
Idag har mamma, pappa och jag turistat i stan. Nu är vi hemma en kort stund innan vi hämtar upp barnen för att åka till hip hop. 
 
/Charlotte
 

Kommentera här: