Åldern syns…

Jag fick bilder från träningen i tisdags och insåg att åren syns. Se benen. Vet inte om det är åderbråck som buktar ut men lite läskigt är det ändå. Är det åderbråck? Behöver jag oroa mig?  (null)

(null)

(null)

Jag älskar träningen och är väldigt tacksam för att jag har möjlighet att träna. 

I torsdags morse var Tova och jag på "vårdcentralen", vet inte vad jag ska kalla det. De öppnar sju och vi var där tio i sju redan men det var fyra personer framför oss. Jag skulle ta blodprov inför mitt läkarbesök nästa vecka. Det gick ganska snabbt ändå. 

I väntrummet. Tova fick åka i pyjamas. 
(null)

Provsvaren kom in i portalen redan samma eftermiddag och jag har kunnat titta på dem och jämföra med tidigare värden. Det mesta ser samma ut (kolesterol är inte så högt som det var för ca ett år sen, puh). Det är endast ett värde som sticker ut och jag tror att det har med sköldkörteln att göra, men det är fortfarande inom spannet för normalvärde så det är bra. 

Jag och Tova skulle varit vid havet idag, på en avskedsfest för en familj som flyttar hem. Tova somnade dock med feber igår och vaknade med feber idag så vi hänger hemma. Tom och Thilda är på taekwondo-stället för ett sparring seminar. Thilda ska lära sig sparring av en OS-medaljör. Coolt! 

Hoppas att du har en fantastisk dag och helg! 

/Charlotte 

Kommentera här: