Hippie-vibe

Vilket vackert område Asheville ligger i, uppe i bergen. 

Några bilder på väg därifrån. 

(null)

(null)

Vi kom dit i fredags kväll, en timma försenade på grund av en olycka på vägen. Vi hann lagom äta middag, i hotellets restaurang, och slappa lite på rummet innan det var dags att sova. Tova var inte tillräckligt trött men somnade till slut, i samma säng som mig. Tanken var att tjejerna skulle sovit ihop. 

Sen ringde klockan 06:00 för att göra oss iordning. Kvart i sju fick jag panik och skrek att "vi ska vara där om 15 minuter" och hann stressa upp hela familjen innan vi insåg att tjejerna faktiskt inte skulle ses förrän åtta denna gång. Haha. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Tjejerna hade sina två danser under förmiddagen och sedan var det prisutdelning vid halv tolv. De hade förresten en paus under tiden när de kastade ut frisbees till publiken. De vuxna är galet tävlingsinriktade och kastade sig högt och lågt för att få tag på
En. Tova och jag stod där och fick inte tag på en enda, medan vissa hade flera. På slutet fick vi en av en snäll man, som redan hade tagit en (eller flera) till sig själv/sin familj.  Intressant ändå att se, hur tävlingsinriktade de är och hur de inte bryr som om att det viktigaste är att barnen får. 

Efter prisutdelningen gick vi tillbaka till hotellet. 
(null)

Thilda satte frisbeen på huvudet. 
(null)

Sen gick vi ut på stan och åt lunch. Vi testade en restaurang som finns här också, som vi inte testat. Det var ett väldigt populärt ställe, och gott. 

(null)

Tjejer avslutade med världens efterrätt. 
(null)

Sen gick vi runt på stan en stund. 
(null)

(null)

(null)

Mysigt! Men väldigt "hippie". Jag var inte riktigt inställd på det. Vi kände att vi hade sett det vi ville och gick hem till hotellet igen och slappade. 

Jag ville gärna åka Blue ridge parkway som ska vara en fin väg att åka med många vackra vyer. När jag frågade hur långt det var sa tjejen i receptionen "2 timmar minst". Då var klockan mellan tre och halv fyra och vi stod mellan att göra det, och åka hem tidigt söndag morgon, eller faktiskt åka hem direkt. Både Tom och jag längtade hem så
Det blev så. Lite tråkigt men men. Jag trodde att vi skulle haft längre tid i stan, men vi klara där. Vi hade tur som slapp betala för den andra hotellnatten så det var toppen. 

Nu är vi klara med Asheville. 

/Charlotte 

Kommentera här: