Lördagens aktiviteter

I lördags började dagen med min träning. Bästa starten! Barnen var hemma med Tom för att de skulle vara på Thildas skola redan 10:00. Kören skulle nämligen uppträda på skolans Fall festival och plant sale.
 
Jag anslöt efter träningen och var där ca 10:15 i lagom för körens framträdande 10:30. Barnen sjöng fyra sånger och var jätteduktiga! Jag ställde mig i publiken för sent och fick då endast bilder från sidan. Jag höll på att bli tokig för fem minuter innan kommer två personer med barnvagn och ställer sig mitt framför mig! Har folk ingen skam i kroppen?! Jag avvaktade för att " de kanske bara ställt sig där en liten stund för att ta bilder på sina barn" men de stod kvar. Jag sa till  dem "jag ställde mig här i god tid (inte i tillräckligt god tid för då hade jag stått mitt framför kören) för att kunna se och bad dem flytta sig när det började. De bara grufsade lite och flyttade sig lite åt sidan när det startade, och stod då i vägen för hon som stod bredvid mig. När det började hörde jag bakifrån "ser du inget så kan du ställa dig framför dem", och jag trodde att de skickade fram ett barn, men det var en farmor/mormor som ställde sig framför oss. Alltså, hur tänker folk? Vill man se får man väl komma i tid? Annars får man ta den plats man får, bakom de som redan står där!. Grrr, jag blir arg igen nu när jag tänker på det. När Tova kom till mig gick vi framför dem som ställt framför oss och jag satte mig på huk med Tova. 
 
Detta var innan jag fick folk framför mig. 
 
 
Sen åkte vi hem för en snabb lunch. Sedan åkte vi till Lowes där de hade en äldigt rolig aktivitet för barn. 
 
 
 
 
 
 
Läskiga vapen i polisbilen. 
 
 
 
Gratis korv, popcorn, chips och vatten. Väldigt lyxigt och generöst. 
 
Tova och jag fick gå in på toalettbesök och hittade julpyntet. 
 
På kvällen hade Thilda en kompis över på en spontan sleepover. Tjejerna var och lekte hos kompis och när Thilda kom tillbaka, med kompisen som sällskap, frågade de om de kunde ha en sleepover. Klockan var då redan närmare sju men det var inga problem eftersom det var lördag. 
 
 
Dag ett av helgens barnfokuserade aktivieter. 
 
Förresten, en sak till. V hann även med Costco och köpte godis inför Halloween. Förra året hade vi fyra påsar tror jag men vi har redan en del hemma. 
 
Vattenflaskan och frisbeen fick Thilda och Tova av poliserna vid Lowes. 
 
Känns nästan som måndag idag eftersom Tova är tillbaka på förskolan efter två dagar hemma, på "Fall break", men det är redan onsdag! 
 
/Charlotte

Kommentera här: