Äntligen bra service!

Nu har vi bott på två hotell som faktiskt har bra service. Beror det på att vi är i en annan delstat? 

Igår när vi checkade in sent var tjejen i receptionen världens trevligaste. Hon gav tjejerna godis och var så glad och sprudlande. 

När jag kom ner med bagagevagnen frågade jag om det gick att köpa öl. De hade ingen restaurang och det gick inte att köpa öl alls. Tjejen rekommenderade att ta bilen till en restaurang i närheten. Jag frågade om det inte gick att gå? Tjejen sa att det fanns en mack precis bredvid men den var för "truckers" och hon sa "att jag var för söt för att gå dit själv. Haha. Gulligt ändå. Och läskigt. Inte bra alls. Det blev ingen öl, såklart. 

Tom väckte oss vid sex för frukosten öppnade 06:30. 

(null)

(null)

Det var en fin morgon. 15 grader och Tom och Thilda tyckte att det var skönt. Jag tyckte att det var kallt. 

(null)

(null)

Sen åkte vi de två timmarna mot Washington DC. Jag har lärt mig, faktiskt sen vi flyttade hit, (även om jag borde vetat det innan) att Washington DC heter staden, för Washington heter även en delstat. 

Vi tyckte att vi kunde anan höstfärger här redan. 
(null)

(null)

Jag var rädd för massa köer, men det var inga köer alls, och strax efter tio parkerade vi vid svenska ambassaden. 
(null)

(null)

Allt gick bra och tjejerna fick sina pass. Vi parkerade i ett parkeringshus ocu fick betala 12 usd för parkering för bara 20 minuters parkering. Men hotellets parkering är värre - 60 usd per dygn, och det är utan skatt så runt 70 usd per dygn. Rena rånet. Eller värre. 

Hotellet. 
(null)

Vi har gått massor idag. Jag fick ihop över 15 000 steg så tänk hur många steg Thilda har gått. 

Vi har sett många av våra "måste-se-i Washington DC" men vi har en hel dag till imorgon för sightseeing. Vi får se hur vi ska motverka tjejerna imorgon för mycket promenerande. 

Bilder kommer. 

/C

Kommentera här: