Började det regna på stranden?

Imorse mötte tjejerna och jag upp några vänner på stranden. Eller det var faktiskt i förmiddags, för vi tog det lite lugnt imorse. När vi hade packat strandvagnen och gick från parkeringen mot stranden såg jag att himlen såg oroväckande mörk ut och tittade på väder-appen. 
 
 
Det regnade inte just då så vi fortsatte mot stranden. Lite bad och lek i sanden och snart började det dugga. Sen började det regna mer och vi packade ihop. 
 
 
 
 
När vi nästan hoppat in i bilen öppnade sig himlen. Vilken tur ändå!
 
Vi åkte till Target, där jag sprang in och lämnade tillbaka en kjol (som var för liten) och sen vidare till Publix. Vi hade bestämt att äta Flygande Jacob till middag och jag trodde inte att vi hade chilisås hemma (men det hade vi). Såklart hittade vi en del annat på Publix också. Sen vi kom hem vid lunchtid har det nästan regnat konstant. Skönt ändå att kunna vara inne med gott samvete. Men santidigt skönt att vi kom ut en sväng imorse. 
 
Min outfit igår. 
 
Presenten. 
 
Festen var på ett bryggeri och det bjöds på både mat och dryck. Väldigt generöst! Barnen lekte (letade bland annat krabbor i träsket) och hade jättekul. 
 
Nu är det söndagkväll och snart börjar en ny vecka. 
 
/Charlotte

Kommentera här: