Kanske bara att vänja sig vid tanken att solbrännan är på väg att blekna

Det blev ingen sol för mig igår. Jag gjorde istället lasagne och valnötsbröd, samtidigt som jag lyssnade på kinesisk radio. Och hade kinesiskalektion, haha. Kände mig väldigt effektiv och jag fick stänga av videon några gånger för att skynda till ugnen och ställa in/ta ut. 
 
Lasagnen blev torr (kanske är bättre idag) men valnötsbrödet blev gott!
 
Imorse hade jag tid hos Dr Jablon, min ögondoktor, och jag har de senaste veckorna känt att synen har blivit sämre. Det var mycket riktigt dags för en ny injektion. Personalen är så trevlig där så det är nästan ett nöje att gå dit! Doktorn är supertrevlig och sköterskan jag hade idag var en kille som visst hade satt på hela charmoffensiven. Hahaha. Han tyckte att min brytning var så fin, att jag såg ut som 19 år och så vidare. Nu är det två månader till nästa besök. Skönt!
 
Idag frågade jag igen om framtiden och doktorn sa att ingen vet. Det kan gå över om sex månader eller flera år, eller så gör det inte det. Men det kanske kommer en ny medicin som kan räcka längre (2 år) och det vore skönt att slippa gå så ofta, även om det är helt ok här. I Sverige blir det inte lika behagligt på grund av mycket mindre bedövning och så vidare. 
 
Skillnaden på pupiller (som jag har visat tidigare). 
 
 
Det känns ändå lite som att hösten är på gång, när man tittar på träden och temperaturen på morgnarna. Idag hade vi 20 grader när vi gick till bussen men igår bara 17 grader. På dagen går temperaturen dock upp till 28-30 grader. Men det är väl bara att vänja sig vid att man inte blir brunare, utan bara blekare nu. 😊
 
Ha en fin dag!
 
/Charlotte

Kommentera här: