Vad har jag inte skrivit om?

Häromdagen var Thildas buss minst 30 minuter sen och busschauffören missade helt vårt stopp och en pappa fick jaga bussen för att hämta hem alla barnen från (tillbaka till) vårt buss-stopp. Vi hann därför inte laga mat som jag hade planerat. Vi hann bara innanför dörren och nästan direkt vända ut igen för att gå till Thildas taekwondo. Det fick bli en middag på Chick-fil-A. 
 
 
Mest grönsallad men ändå. 
 
Sen taekwondo. Thilda har kommit med i ledarskapsgruppen och vi har fått två 30-minuterslektioner till i veckan. Tisdag och onsdag 18:30-19:00. Thilda har testat denna veckan och har tyckt att det varit kul så det blir att fortsätta med det. Känns som att taekwondostället är vårt andra hem. På bilen har hon ögonbindel på sig, hon ska följa ljudet av klicksaken som läraren har i handen. När Thilda är tillräckligt nära så slutar han klicka och håller upp kudden så får Thilda sparka en viss spark (som de bestämt innan). 
 
Man får passa på när Tova är lite gosig och kan tänka sig att sitta nära. 
 
Men hon ska tydligen sträcka ut tungan på alla bilder...
 
Idag har jag faktiskt roat mig en hel del. (Får skriva om det senare.) Känner också att jag måste komma igång med träningen snart för jag börjar få ont i ryggen. Imorgon får det vara bra med förkylningen för då ska jag träna. 
 
/Charlotte

Kommentera här: