Vårt (billiga) hotellrum

Priserna på hotell här i USA är oförskämt dyra. Därför blev vi lite förvånade när vi i Washington kunde få tag på ett rum på Residence Inn, centralt, för "bara" 120 usd per natt. På Residence Inn får man ett rum med kök så det gör det enkelt att äta en del av dagens måltider hemma. 120 usd är ett väldigt bra pris jämfört med vad det kostar här. Normalt ingår inte heller frukost och man får ingen bra service! Denna gång fick vi både en bra frukostbuff'e (näst bästa frukosten vi fått här i USA) och väldigt BRA service. Det måste finnas väldigt många hotell i Washington så att konkurrensen gör att de måste hålla nere priserna. 
 
Några bilder från vårt rum (lilla lägenhet) precis innan vi skulle åka hem. 
 
Tova sov på soffan som vi bäddade ut till en säng. 
 
 
 
Vi bodde väldigt lyxigt. 
 
Vi åkte från hotellet imorse klockan 08:30, efter att vi varit och ätit frukost 07:00 när de öppnade. Vid 08:30 var det betydligt mycket mer folk på frukosten, även om många hämtade frukost och tog med sig till rummet. 
 
16:30 var vi hemma igen i huset, efter ett stopp för att tanka och ett stopp för att handla Subway som vi sedan åt i bilen. Tack för denna resa! Vi ser fram emot nästa äventyr, som vi inte vet vart det blir. 
 
/Charlotte
 

Kommentera här: