Oväntat besök?!

För runt 1,5 vecka sedan fick jag veta att vi skulle få finbesök! J (som jobbar på Volvo) är min kompis från högstadiet. Hon hade en jobbresa hit och till Greenville. Lycklig att vi lyckades få till en eftermiddag/kväll tillsammans igår. ❤️ Vi försökte utnyttja tiden till max och tog bilen till Shem creek för en liten promenad. Tjejerna fick med varsin smörgås, eftersom det egentligen var middagstid. Smörgåsen åts upp redan innan Shem creek och barnen var fortsatt hungriga. Hmm. Inga snacks hade jag med heller. 

(null)

(null)

(null)

Sen åkte vi vidare till Sullivan island och fortsatte till Isle of Palms. Där parkerade vi och gick ner en sväng till stranden. 

(null)

Sen köpte vi gyros på vägen hem och åt hemma. Sedan efterrätten som vi gjort under dagen. Kladdkaka med kärleksmums-topping. 
(null)

Barnen fick stanna hemma då det var nära läggdags, men vi tog en sväng till Walmart för shopping. Sen körde jag J till hennes hotell downtown. Idag har de redan åkt tillbaka till Sverige. Kort men det var väldigt kul att ses, och roligt att få visa hur vi har det. 

Väldigt väldigt tacksam och glad! ❤️

/C

Ps. Vi fick välling, Marabou choklad och en stoor påse lösgodis. LYX! ❤️ Ds. 

Kommentera här: