Birthday girl

Igår fyllde vår stora tjej 10 år. Det är stort! ❤️ 

(null)

(null)

Vi skulle lämna lägenheten i Spanien redan klockan nio igår morse så vi fick väcka barnen tidigt (för att vara semester). Sen blev det presentöppning och frukost. 
(null)

Lite väl stressigt blev det men det är som alltid när vi lämnar Spanien. Allt som ska fixas och ställas iordning. Hur mycket man än tycker att man har förberett innan. 

(null)

Först bil till Alicante (ca 1h), sen på planet mot Madrid. 

(null)


Thilda hashtaggade sig själv. ❤️ (null)

I väntan på planet mot Miami. Jag åker alltid i byxor (för att dölja stödstrumporna) men denna gång valde jag shorts för det kändes för varmt med byxor. 
(null)


(null)

Hej då Madrid och Spanien. 
(null)

(null)

Tjejerna somnade gott, men inte förrän på slutet av resan. 
(null)

Det var uppenbart ett lågprisbolag - Air Europa, även om det inte var speciellt billigt. Det var fina och fräscha plan men allt var snålt och trångt.

Hej Miami. 
(null)

Buss till hotellet där Tom ställt bilen och sedan 8-9h hem. Vi var hemma precis innan 05:00 imorse. Jag ville hålla mig vaken hela vägen i bilen för att hålla Tom sällskap (och vaken) men det var omöjligt. Jag somnade mitt i en mening hela tiden och var helt väck.

Vi somnade strax efter fem och sov en stund men Tom gick till jobbet redan imorse (efter 2h sömn). 

Väldigt tacksam för att vara hemma, för resan hem var väldigt lång. Vi saknar dock Spanien, mycket. 

Hej Charleston. 
(null)

Vi har fortsatt fira Thilda idag men hon ska även firas lite mer kommande dagar. Hon ska få välja middag en dag och lunch en annan till exempel. 

Vår älskade, stora, tjej! ❤️

/Charlotte 

Kommentera här: