Den fick plats

Igår var jag ute på äventyr. Jag körde ända till Ridgeville (45 min), för att byta bil. Det är i Ridgeville fabriken ligger och därmed kör Tom dit varje dag. Jag är inte avundsjuk. Det är en stor väg med många filer, och mycket trafik. 

Det gick bra dit och jag fick köra in bilen i byggnaden genom en port som öppnade sig själv. Min gamla bil var väl tvättad och städad. Både dagen innan och samma dag var jag på biltvätten och städade tur bilen, och tvättade den. Jag fick direkt nycklarna till nya bilen och jag fick sällskap ut för att hitta den. 

Den vita XC90n. Som vi har väntat på den. Det strulade med beställningen och ser har därför tagit lång tid. Tova är den som har längtat mest. "Mamma, kan du hämta den vita bilen snart?!" (Mycket möjligt att hon istället sagt "Mamma, hämta white car today?") 

Jag satte mig i bilen och gjorde alla (eller säkert långtifrån alla, men en del) inställningar, och körde hem. Jag saknade min gamla bil, antagligen mest för att jag har lite svårt för förändring. 

Jag var osäker på om bilen skulle gå in i garaget, men det gjorde den. Jippie! 

(null)


Det är lite tight bakom bilen men det funkar. 

Den vita bilen går faktiskt mjukare än den gamla och jag börjar vänja mig. 😊 Jag är väldigt tacksam för att kunna köra en ny, fin, Volvo! Jag känner mig säker och trygg. 

När ska man byta till framåtvänd barnstol för barn i bil? Jag tycker att det är för tidigt för Tova, men det tycker inte hon. 

Det får komma fler bilder på den fina bilen men idag regnar det och för finare bilder kommer jag vänta på sol. 

/Charlotte 

Kommentarer:

1 Katrin :

Kim skall hämta sin nya fina tjänstebil om ca 1 månad, XC60.😁

Svar: Åh vad roligt! Grym bil! Färg?
Charlotte Karlsson

2 Katrin :

Vapour Grey, en hybrid.

Svar: Blir fint!
Charlotte Karlsson

3 Katrin :

En vapour grey, han har längtat!

4 Katrin :

En vapour grey, han har längtat!

Svar: Så fint! Det kan jag förstå! 🙂
Charlotte Karlsson

5 Katrin :

En vapour grey, han har längtat!

Kommentera här: