Det var visst inte ”bara en muskelskada”

Förra torsdagen hade Thilda field day i skolan. Massa roliga aktiviter och lekar under dagen. Den sista leken var "Jump the river" eller något i den stilen då det skulle hoppa över ett snöre och det blev längre och längre att hoppa hela tiden. Thilda hoppade långt, och ramlade olyckligt på sin arm. Sjuksystern tog hand om henne, och ringde mig så att jag fick komma och hämta Thilda på skolan. Strax innan bussarna skulle lämna skolan. Det är mycket som hinner gå igenom huvudet när man får samtalet och hon säger "detta är sjuksköterskan på skolan". 

Tova hade väldigt ont och jag fick köra väldigt lugnt över guppen hem. 

Samma dag hade vi tid hos en sjukgymnast för att få övningar för Thildas knän (hon är överrörlig och får lätt ont). Vi tog oss dit och tänkte att vi kan ju passa på att fråga om armen där. Sjukgymnasten trodde att det var en muskel. Sedan dess har det blivit bättre men Thilda han fortfarande inte lyfta armen. 

(null)

Idag var vi hos "bendoktorn" som också skulle titta på Thildas knän. Han har inte orolig för knäna men han var orolig för Thildas arm, när han såg att hon inte kunde lyfta armen för att hälsa på honom. De tog bilder och insåg att det var en spricka. 

(null)

(null)

Inte roligt! Thilda kommer inte få röra på sig, springa, hoppa eller leka på 4-6 veckor och hon ska ha armen i mitella för att inte röra på den.

Vi ska till en annan doktor på måndag för att få mer information. 

Thilda försöker hålla modet uppe. ❤️
(null)

/Charlotte 

Kommentarer:

1 Farsgubben:

Stackars Thilda. Men hon är en tuffing, det här fixar hon

Svar: Tack pappa! Ja, hon är verkligen tuff! ❤️
Charlotte Karlsson

Kommentera här: