Thilda-Tova, Tova-Thilda

Det är inte lätt att säga rätt, det blir (redan i den här åldern) nästan oftare fel än rätt. 

Tova har varit hemma med mig några dagar. Har jag redan nämnt det kanske? I tisdags när vi hämtade henne berättade hon att en kille hade kräkts mitt på golvet i deras klassrum. Barnen fick ställa sig på mattan medan fröken städade. Hmm. Jag höll henne hemma dagen efter och har sedan dess haft kontakt med fröken varje morgon för att kolla läget. Igår sa hon att allt var lugnt och undrade om inte Tova skulle komma tillbaka idag. Jag skrev igen imorse och fick inget svar. Lite senare svarade den andra fröken, att den första fröken nu hade magsjuka. Sagt och gjort, Tova fick vara hemma idag också. 

Idag har vi bakat - valnötsbröd och Chocolate chip cookies. 

(null)

Igår regnade det när vi skulle hämta Thilda vid bussen. 

(null)

Sen var vi hos Thildas sjukgymnast, för knäna. Tova älskar den lilla toaletten och hann dit två gånger under tiden vi var där. 

(null)

Vi har städat studsmattan. 

(null)

Jag har kunnat börjat äta min goda lunch igen. Omelett med tomat, fetaost och avocado till. 

(null)

I tisdags hade Thilda gymnastiskuppvisning. Hon var med lite grann men kunde såklart inte alls göra mycket av deras övningar. Hon var väldigt ledsen för det men vid gott mod när hon fått vara lite ledsen efter skolan. Hade vi vetat då att armen är bruten/spricka hade hon inte kunnat vara med alls. Med risk för att ramla och skada den mer. Jag var stolt över henne som var där, och var glad med sina vänner, trots att hon knappt fick göra något. 

(null)

Thilda ser fram emot gymnastiken till hösten igen. Fröken sa att denna grupp var en av hennes bästa genom alla hennes år, de kämpar hårt och hjälper/stöttar varandra.  Roligt! 

/Charlotte 

Kommentera här: