Fyra (!) tänder fattigare

När vi var hos tandläkaren i somras hade Thilda 3 mjölktänder som blivit rosa och där tänderna under var på väg upp. Thilda fick lite tid på sig att vicka loss dem (innan de skulle gå sönder, vittra sönder). Vi har jobbat på dem. I sista stund fick vi ut en av dem förra veckan. Jag försökte med en till men den var redan sönder och jag fick vara ut en bit. Igår var det dags för Thildas tandläkarbesök. Jag ville egentligen undvika det men eftersom vi inte lyckats få ut tänderna var det inte mycket att göra. Det hade tillkommit två tänder som blivit rosa och tandläkaren tog ut alla fyra. 

(null)

(null)

Tre tabletter en timma innan (och ingen mat/dryck två timmar innan), lustgas och bedövning. Film i taket för Thilda att titta på. 

(null)

Det gick bra, men Thilda var tagen igår och även nu på morgonen. Inte heller helt lätt att äta med fyra tänder färre… $662 kostade det. 

Vilket påminner mig om att jag borde boka tid för att ta ut min visdomstand. 

Söndagen var en betydligt roligare dag, då vi gjorde något vi pratat om hela sommaren. 

Charleston aquapark - 35 min bort med bil. 
(null)

(null)

(null)

Thilda och hennes kompis hade 45 minuter på denna "bana". Så kul! 

(null)

(null)

De var bara fyra stucken på banan, inklusive Thilda och kompisen (max antal är 100). Tyvärr var det sista helgen och nu är det stängt till nästa vår. 

Ett trevligt ställe! Tänk soft, men glad, musik och 30 grader i luften. 
(null)

En liten hälsning från Tova också. "Hooray for today!"
(null)

/Charlotte 

Kommentera här: