Gott nytt år!

Nu har Thilda somnat och jag snart också. 

Vi har haft en bra dag med lunch på Pearl tower. Förutom att utsikten inte var så bra (dimmigt) så var det en himla rolig upplevelse. Restaurangen snurrade och det var buffé med massa mat, frukt, efterrätter och glass. 

Vi gick till akvariet sen men det var lite väl mycket folk. Kul att gå i undervattenstunneln ändå. 

Riktigt dålig luft idag så jag hade ångest när vi gick hem från tunnelbanan.. 

Vi har lagat klyftpotatis och fläskfilé i ugn. Broccoli, blomkål och svampsås till mig. Mums. (Ingen annan i sällskapet äter det...) (Det kommer en bild på när Tom och jag lagar middag tillsammans...) 

Det blev glass till efterrätt. Nu är vi alla trötta och det blir en tidig morgon med Disney imorgon. Jag hoppas att luften är bättre! 

Vi tackar för ett spännande 2017 och ser fram emot 2018! För ett år sedan så trodde jag inte att jag skulle vara gift och bo i Kina. 🙂 

Det finns mycket att vara tacksam för men familj, släkt och vänner står högst upp på min lista! ❤️

GOTT NYTT ÅR!

Nyårskramar 
Charlotte

Jag lyckas inte lägga in bilder. Får komma senare. 
Pearl Tower

Vi gick upp i tid och åt frukost. Sedan gick vi till tunnelbanan för planen var att köpa biljetter till lunch i Pearl tower. Aquariet efter det tänkte vi. Tiden blev för knapp så det blev Super brand mall en stund istället för aquariet. Ingen shopping dock. Där var allt dyrt. 😂 Nu har vi åkt upp i hissen i Pearl tower och står i kö för att komma in till lunchen. Mums. 

/Charlotte 

(null)

(null)

(null)

(null)

Alla sover

Jag tittar på julfilm, alla andra sover gott. 

Jag ser faktiskt lite fram emot att gå och lägga mig. Det är nämligen första natten med vår bäddmadrass. Vi köpte den på Ikea i tisdags, den levererades i onsdags och sen var vi tvungna att vänta i 72h innan vi fick använda den. 

Lägger in några bilder från dagen. 

Ha en fortsatt fantastisk helg. Njut av slutet på 2017. 

Sov sedan så gott! ❤️

/Charlotte 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)