Julkänsla

Häromdagen när jag var på Flower market och köpte blommor till födelsedagsfirandet igår så såg jag att julen redan har kommit dit. Väldigt mysigt faktiskt! Mycket möjligt att Thilda och jag tittar på en julfilm snart. 
 
 
 
 
Idag är våra gäster på Disney. Hoppas att de får en toppendag! Thilda blev lite besviken när hon insåg att hon inte skulle följa med. Men någon måtta får det vara. 🙂 Thilda är dessutom ledig fredag för då ska lärare träffa alla föräldrar på parent-teacher interview. Sen är hon även ledig måndag och tisdag på grund av China Expo. 
 
/Charlotte

”Lajvat” på youtube

Vi fick till vårt seminarie live på youtube ikväll. Men det ser ut som att endast 20 min av 60 min har sparats. Gaaaah! Orkar inte ens tänka på det. Nu är der dags att sova, håll tummarna för att det löst sig under natten. Men oj vad jag känner mig ungdomlig och hipp som pysslar med att lajva. Haha. 

Promenerade till skolan och hem från skolan idag. Skönt att få röra på sig. Fick dock ta vagnen då. Thilda känns egentligen lite stor. Men hon gick en bit också. Gick ännu längre bara för att få åka den här rutschkanan. 
(null)

En bild från imorse. Underbara vänner! 
(null)

Sov så gott! 

/C

Födelsedagsfirande

Vi har en kompis som fyller 40 om några veckor! En himla go tjej som alltid är omtänksam och tänker på alla andra. Hon är i Dubai med familjen när hon fyller så vi tänkte att vi kör ett överraskningsfirande nu. För ungefär en vecka sedan frågade vi några tjejer via WeChat och alla kunde idag. Det blev en fika på Baker & Spice med blommor, ballonger, sång, kort (med små personliga meddelanden eller "ord") och ett jätte fint jadearmband. En tjej hade bjudit ut henne på fika, bara de två. Men vi blev nio till. Nicky blev faktiskt jätte förvånad och det var jätte kul. Några tjejer kom samtidigt som henne och hade fått smyga sig snabbt förbi för att hon inte skulle se dem. En tjej som och gömde sig bakom en pelare utanför caféet, Nicky hade inte märkt någonting. Hihi. Det var jätte roligt att hon blev överraskad och det var så kul att träffa alla igen! <3
 
Anneli och barnen åkte med oss dit för lite shopping. De åkte med hem igen men har nu åkt till den stora fejkmarkaden. Jag fick ta med Nickys blommor hem igen eftersom hon inte skulle direkt hem. 
 
Fick ta med en shoppingpåse för en annan tjej, som skulle åka moppe hem.
 
Nu ska jag försöka lära mig Youtube live. (Jag är för gammal för att lära mig ny teknik.) Och hoppas på att internet-tillgången inte är helt kass idag så att jag faktiskt inte har access. Vi har haft problem de senaste dagarna och det lär inte bli bättre ju närmare vi kommer China Expo. Det här blir spännande! 🙂
 
/Charlotte