Vi ses igen om tre veckor - eller två helger

Tom lämnade som sagt till Kina igår. Först till Amsterdam och sedan vidare till Shanghai. Han kommer fram 14:15 för att bara åka hem till huset och byta väska. Sen till tågstationen och mot Taizhou. Framme runt 23:00 (söndag) och sedan jobb måndag morgon. För Tom kommer veckorna gå i ett med jobb så för honom blir det i princip två helger tills vi ses. För oss blir det tre veckor, men det kommer gå jätte snabbt. Våra tre veckor ihop har gått väldigt snabbt. 

Tom jobbade med lägenhet hela semestern. Igår innan vi åkte mot flygplatsen målade han vid parkeringen. 
(null)

Innan vi åkte. 
(null)

(null)

På väg. Jag har världens finaste man🥰
(null)

På flygplatsen. Thilda (och jag) ville gärna vara väldigt nära Tom. Vi checkade in Toms väska innan vi gick och mötte mamma och pappa. 
(null)

Sen kom mamma och pappa. ❤️
(null)

Och Tom lämnade oss för att gå igenom säkerhetskontrollen och gå till gaten. Planet lämnade Alicante sent men jag fick meddelande nyss från Tom att han är framme i Shanghai så han måste hunnit med planet i Amsterdam (han hade vara 1,5h mellan planen). 
(null)

Vi åt middag på väg hem. 
(null)

(null)

(null)

Igår morse gick Tom och jag på morgonpromenad. Har fått till alldeles för få av dem under vår tid tillsammans här men vi har utnyttjat de sista dagarna till max. ❤️
(null)

(null)

(null)

Imorse gick pappa och jag. 
(null)

Nu ska vi göra frukost. Ikväll åker Calle så i eftermiddag blir det en tur till flygplatsen. 

/Charlotte