Thildas bästa dag hittills

Hon har lekt med barnen i poolen. Hon har lekt med barn på stranden. Sen lekte hon med barnen på hotellet också när vi kom tillbaka efter middagen. En pojke fyllde fyra år idag och Thilda fick smaka på tårta, efter det har hon sprungit runt med de andra barnen och måste nog ta en dusch till sen. Världens gladaste tjej. 

Nu letar de efter "sommarskuggan" och ränner runt som galningar... (ingen aning vad det är)

/Charlotte 

(null)

(null)

(null)

(null)Öl, öl och öl

Som jag sagt tidigare så är det många som motionernar mycket här.
Promenader, löpning, fotboll, volleyboll osv.
 
Men... det är också många som dricker väldigt mycket öl. Öl efter öl. Startar redan innan 11:00 (vår gräns går vid 12:00). De dricker i poolen (igår rökte några i poolen också). Alltså usch. Någonstans går väl gränsen.
 
Igår njöt jag i alla fall av att ligga och läsa min bok. Underbart!
 
Thilda satt med de andra barnen och tittade på en film en stund på eftermiddagen. Hon var trött igår.
 
På kvällen gick vi ut och åt och på väg tillbaka längs stranden så tittade vi lite på en eldshow. Små killar som stod på stranden och snurrade rep med eld. Häftigt! Thilda belv väldigt impad och vill också lära sig det när hon blir större.
 
/Charlotte
 
 
 

Check

Fick svar från läraren igår, märkte jag imorse. Hans svar gjorde så att jag kunde lösa uppgiften i ekonomi-kursen - Inlämning 1. Jippie! 

Under tiden vi var  ute och gick och åt frukost så hade städerskan städat vårt rum. Hon gör så fina kreationer med handdukar och blommor! 

Nu ligger vi och njuter av havet, vinden, solen och varandra. 

/Charlotte

(null)

(null)

(null)