Middag på Geneva

Efter eftermiddagspromenaden runt i området så gjorde vi oss iordning för middag på Geneva. Vi tog med paraply men det kom inget regn. Skönt det! Lagom värme nu på kvällen, inte svettigt men varmt. 

Klockan sju var vi hemma igen. Skönt med en lugn kväll  hemma. Packning pågår men den är snart klar. Vissa saker går ju faktiskt inte att packa förrän i allra sista stund, tex necessär. Men det är under kontroll vilket är väldigt skönt.

/Charlotte

(null)

Efterrätt till Thilda
(null)

Köper man glass så får man också en leksak. Och det fixar Thilda själv nuförtiden. 🙂
(null)

Promenix

På väg ut på en promenad mellan regnskurarna. Det har verkligen inte regnat så mycket som jag trodde i juni. Men nu ska det visst regna i några dagar. Typiskt att det blir på helgen. Men men. Nu är det i alla fall uppehåll. 

/C
(null)

School yearbook - YCIS

Varje år ger skolan ut en "school yearbook", med bilder på klasserna och även andra bilder på barnen. En jätte fin bok och jag bara måste visa några bilder från den. Vi kommer sakna Thildas klasskamrater (de som inte går kvar till hösten), ayin och fröknarna! Fröknarna är vi nu vänner (efter skolans slut så var det ok) med på WeChat så vi kan fortfarande hålla kontakten.
 
/C