Mums - prästost

Igår handlade vi mat för kylen ekade tom här hos Calle. Såklart eftersom han ska vara borta ett tag. 

Vi handlade massa godsaker; prästost, skinka från charken (tunna skivor), paprika, start, mjölk, hönökaka, vaniljyoghurt (yoghurt är jätte dyrt i Kina) och juice. Det vi uppskattade mest var nog osten. Yummy! Skippade gröten till frukost för att ha plats för allt gott. Men har köpt massa fiberhavregryn för att ta med till Kina. 

Vi har varit på Allum idag och handlat lite, bytt batteri i en klocka och låst upp min gamla mobil som var låst till Tre. Sen åt vi lunch på Oves gatukök (har faktiskt längtat efter att åka dit i flera år, aldrig testat) innan besöket hos svärfar på Östra. Han är pigg ut men kämpar med att få ordning på höften. Så kul att ses igen! Känns dock som igår. ❤️ 

Efter Östra fick vi åka tillbaka till Allum för jag insåg att vi betalat för mycket... Det löste sig. 

På väg hem (till Calles) åkte vi förbi svärmor. Glad att vi kunde komma förbi trots väldigt kort varsel. ❤️ En superbra dag! 

/C

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Njutningen sista dagen i Spanien (för denna gång)

Förutom städningen och iordningställandet sista dagen så njöt vi på förmiddagen. 

På stranden. 
(null)

(null)

På takterassen. 
(null)

Och i poolen. 
(null)

(null)

(null)

(null)

Sista dagen tog jag också bilder för ett efterfrågat inlägg. Så kul att jag fick önskemål! Det kommer senare idag eller imorgon. 

Ska även berätta om vår dag idag, har träffat både farfar/svärfar/pappa och farmor/svärmor/mamma. Mysigt! ❤️ Vi njuter! 

/Charlotte 

Stolt anställd - Tom på TV

För någon vecka sedan så fick Tom ett meddelanden från sin anställde som berättade att Tom varit med i kinesisk nationell TV. De filmade från Luqiao-fabriken men killen hade tagit bilder från TVn och skickade dem till Tom. Toms anställde var jätte stolt och skrev "Good news, you are on national CC TV. Really good."

(null)

(null)

(null)

Coolt va?! 
Tom är så snygg i sina Volvo-kläder tycker jag! (Faktiskt helt ärligt.) 

/C