Trött i kroppen

Hela dagen har jag känt mig trött, i kroppen. Ingen aning om varför men får hoppas att det går över till imorgon. 

Vi har varit på tennis, Thilda träffar bollen mer och mer. 🙂

Sedan har ayin varit här. Efter tennisen så lekte hon med Thilda medan jag gick och handlade. Klockan sex åt vi middag och sedan har vi bakat botten till en morotskaka. Nu softar vi i soffan men ska snart göra Thilda klar för sängen. Tom kommer vid halv nio. 

Imorgon dags för tenta. Jag längtar till sommarlov. Haha. 

/Charlotte 
(null)

Nummerplåtar

Sitter på golvet vid laddaren. Ska snart fortsätta med att plugga spanska  inför min lektion 10:00. 
(null)

Chauffören berättade om det där med nummerplåtar idag på väg hem från skolan. (Skräpväder, regn, så jag gick inte hem.) 
10 000 nya plåtar delar ut varje månad i Shanghai. De kostar 90 000 rmb styck och man måste också ha massa tur för att få (köpa) en av dem. 
Många köper istället sin nummerplåt utanför Shanghai och man kan då komma undan med 10 000 rmb. Men jag tror inte att man då heller kan köpa sin bil i Shanghai... intressant. 

/Charlotte 


Rolig present

Denna roliga sak fick Thilda av en av sina klasskompisar som fyllt år. Man väljer en bild och sätter upp på höger sida och sen ska man sätta upp ögon, mun osv på
Vänster sida (magnetisk) så att det ansiktet ser likadant ut som bilden. Roligt och nyttigt. Det pysslade vi ned lite ikväll. Innan Thilda åt kvällsmat. Hon är så hungrig på kvällarna. Vi äter ju middag ganska sent (mellan 17:00-18:30) och hon vill ändå ha flingor med mjölk (gärna två portioner) och välling. Hon kan ändå säga att hon är hungrig efter det. 

Thilda sover och jag är jätte trött. Ska läsa lite och sen sova. 

/Charlotte 
(null)

(null)