Uppdatering

Läkarbesöket gick bra. Efter att jag fick ringt till SOS international för att de skulle skicka ett godkännande på att vi har en försäkring...
Doktorn hittade dock inget. Men har fått ett pulver att använda I alla fall. Hon sa att Thilda ska undvika bad (det var ju synd nu när vi väl har badkar..) för att det kan finnas bakterier I vattnet. Himla gullig doktor och all annan personal också. Service minded!
Thilda hade skoj I lekhörnan. Hon fick en mut-klubba så klart. :)
Vårdcentralen låg mitt I ett fint shoppingcenter. Vi passade på att handla bröd på ett danskt bageri "Baker & Spice".
 
Det regnar här idag och ska visst regna större delen av nästa vecka också.  Då får det bli desto mer shopping. :)
 
/Charlotte
 
 
 

En dam som ville fotas med Thilda. :)
 
 
 
 
 
 
 
 

Som ett barn på julafton...

Nu längtar vi till ikväll när Tom kommer hem. Känner mig som ett barn på julafton... :)
 
I natt har Thilda visat tecken på att ha fått urinvägsinfektion igen så imorse fick vi boka tid på vårdcentralen.  Vi ska dit 14:15.
Nu på morgonen har vi varit på Carrefour och köpt en till (stor) luftrenare att ha på nedervåningen. Det var ett erbjudande på "Blue air", som för övrigt är ett svenskt märke. Vi fick hjälp till bilen, lådan var lite större än jag trodde... :)
 
En lunch mellan aktiviterrna idag blir bra. Får se när vi är hemma igen I eftermiddag... Troligen blir det middag på restaurang när Tom kommer hem ikväll.
 
/C
 
 
Tänk vad kul det kan vara att leka med en stor kartong...
 
 
 
 

Chinese Moon Festival Party

Thilda och jag var på festligheter I eftermiddags. Green Valley Villa, vårt compound, hade bjudit in till fest. Det bjöds på tilltugg och mängder av olika, roliga, aktiviteter för barn. Thilda testade nästan allt. :)
Det pågick från 16:00-17:30 så inte speciellt länge men det var helt perfekt. Thilda var nöjd och jag också.
Vi gick sedan hem och åt middag. Efter middagen så fick Thilda lite gott och sedan välling. Hon somnade som en stock I fåtöljen 19:40 (det händer inte ofta). Hon har hostat lite sedan dess men inte samma krupphosta som häromdagen (slemhosta...) så hennes förkylning är förhoppningsvis på väg att gå över.
 
Jag har lämnat in min muntliga inlämning I kinesiskan och även veckans två uppgifter I turism-kursen. Åh, jaa, jippie! :) Nu funderar jag på att ge mig på uppgiften I Digitala strategier (Fortfarande strul med programmet så jag lär inte hinna klart med uppgiften innan söndag. Men det ska nog lösa sig ändå.) men det blir nog Bonde söker fru. :)
 
Imorgon ska vi till Carrefour och försöka fördriva dagen på bästa sätt tills Tom kommer hem. <3
 
Ha en underbar fredagseftermiddag/kväll och tänk på att vi nu har hela helgen framför oss!
 
/Charlotte
 
Inbjudan som kom tidigare I veckan, I brevfacket utanför huset.
 
Två taggade tjejer. :)
 
På väg till klubbhuset.