Redan fullbokat

En fullspäckad, men ändå "semestrig", dag. 
Vi åt en mycket god frukost. Var där tidigt eftersom vi vaknade tidigt. Tur det för sen blev det ganska mycket folk. 
(null)

(null)

(null)

Vi la oss sen vid stranden. Lite bad i höga vågor, med obehagligt starkt sug utåt. Vi höll oss nära stranden. Lunch på strandbaren för mig och Thilda, bara öl för Tom. 
(null)

Sen ville Thilda verkligen att vi skulle lämna henne på barnklubben, hon har bett om det sen vi kom hit. Jag gick dit och lämnade Thilda, som var överlycklig. Gick sen till stranden för att möta upp Tom. På väg dit sprang jag på en jätte-ödla. Varan kanske. Den var Såå läskig. Den var på väg mot mig. Jag skulle vända men kom på att jag kunde filma till Tom först. Jag trodde att jag gjorde det men satte visst på först när jag trodde att jag stängde av. Haha. Besviken. 

Pluggade på stranden den timmen som Thilda var på barnklubben. Hämtade henne för att gå till rummet för vila. Jag passade på att plugga. När Tom kom satte vi oss ute. Jag somnade en stund också.  

När vi väckte Thilda, och hon vaknat till, så kunde hon tänka sig en stund till på barnklubben. Man får lämna barnen där max 2h om dagen. Tom och jag gick till gymmet, som ligger bredvid barnklubben. Inget hårt pass men skönt. 
(null)
 
Hämtade Thilda, snabbt bad, dusch och gjorde oss iordning för middag. 

Det var bara det att allt var bokat när vi väl kom ut och ville äta. "Har ni bokat bord?" "Nä" "ok, då finns det plats klockan åtta." Öhh ok. Vi hittade ett typ café på hotellet som var nästan helt tomt. Vi åt god pizza, sandwich så det blev bra ändå. 
(null)

Thilda tog selfies och groupies. 
(null)

(null)

Några bilder/vyer från området. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Nu dags att sova. 

Ha en fortsatt härlig söndag!

/Charlotte

Tassande fötter

Igår når jag släckte ljuset hade både Thilda och Tom somnat. Jag hann knappt släcka innan jag hörde ett ljud av någon/något som tassade fram. Jag tänkte att det var en liten ödla (vi såg minst tio stycken på väg till vårt rum). När jag sedan hörde ett högt "duns"/"thump" på väldigt nära avstånd slängde jag snabbt på mig glasögonen och tände ljuset. Såg en stor skalbagge/insekt på Toms kudde, väldigt nära hans huvud. Rusade runt sängen för att vifta bort den. Han vaknade och tyckte att jag såg helt vild ut. Tom hämtade papper och försökte fånga den men den var så snabb och gömde sig bakom sänggaveln. Vi såg den inte och den kom inte fram igen. 
(null)

(null)

Tom somnade om. Jag googlade och kom fram till att det antagligen var en kackerlacka. De gillar fukt, mat och mörker. Jag gick upp och stängde alla våra väskor. Ställde ut fruktfatet som vi fått på balkongen. Släckte inte lamporna så vi sov med ljuset tänt inatt. Såg/hörde som tur var inget mer från kackerlackan. Idag gick vi till receptionen och bad dem ta bort den. Osäker på om de förstod men jag hoppas det. Jag hade kunnat ställa till en scen men Tom var väldigt snäll och trevlig. Haha. Jag vill ju ha bevis på att den är borta om jag ska kunna släcka ljuset inatt. Det är väl inte så konstigt. 

En annan lustig sak. Det brukar ta en hel evighet att ladda min telefon och laddaren blir väldigt varm. Här gick det jätte fort. Då vet jag i alla fall att det inte är laddaren som är felet.

/Charlotte

Framme i...

Phuket
(null)

Flygresan gick över förväntan. Lågprisflyg men väldigt bra. God, och mycket, mat. Drick-vagnen (med läsk, vatten, juice, te och kaffe) kom två gånger och sen fick man så mycket vatten man ville. Flygvärdinnorna var ute i gången hela resan för service. 
(null)

(null)

(null)

(null)

Ut från flygplatsen var nog rekord! Sedan ca 1,5h till hotellet med bil. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Nu är vi installerade i rummet men ska snart släcka.

 /Charlotte