Vi har kommit till paradiset

Ja, jag tror faktiskt det. Jag får nypa mig i armen. 

Servicen från personalen är verkligen toppen bra! Hotellet är hur stort som helst. Utsikten och vyerna är utan dess like. Det är så varmt så att vi är ständigt svettiga. Vårt rum var inte färdigt när vi kom så vi passade på att äta lunch med en lokal öl. 

Flygresan gick snabbt då vi sov alla tre. Jag trodde att det var lågprisflyg men vi bjöds faktiskt på frukost på planet och två omgångar med dricka. Det var dock en kinesisk frukost. En låda med varm gröt. Jag trodde att det var risgrynsgröt men det var inte alls sött, såg att alla andra stoppade i kokt ägg och någon grön grönsak (liknade långkål eller spenat i små bitar). Det var inte i min smak. Vi gick även en yoghurt som var god, vattenmelon och någon varm bulle. Men det var säkerligen kött i den... 

Nu ska vi gå till poolen. Thilda är väldigt redo för det. 

/Charlotte 

På flygplatsen
(null)

(null)

På hotellet
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Utsikten från rummet 
(null)

(null)

Tidig morgon - spännande

Nu sitter vi vid gaten och väntar på boarding. Spännande att åka från en ny flygplats (ny för oss), allt med att hitta och förstå hur det funkar. De rekommenderade oss att vara här 3h innan avgång vilket jag förstår (det var vi inte). 

3h och 15 min flyg så det ligger uppenbarligen en bit bort. Nästan lika långt som från Gbg till Spanien.

/C

(null)

(null)

 

Från kyligt till svettigt

För några veckor sedan låg Thilda och jag och  huttrade under täcket i sovrummet för vi hade stängt av värmen efter några svindyra räkningar... Inatt sover vi utan täcke för det är för varmt. Konstig att man alltid hittar något att klaga på?!

Dagen går i ett, men bra har den varit! 
Packat och packat. Thilda fick hjälpa Agneta med att tvätta av hennes terass. Spola med vattenslang var hur kul som helst. 

Agneta och Isa var här på en snabb fika på kvällen. Sen packa mera. Nu sover Thilda och vi ska snart också släcka. Larmet ringer 04:00 imorgon bitti. 

/Charlotte
(null)