Bästa mamma

Vi överraskade mamma igår! Pappa och Thilda förberedde med ballonger och serpentiner (Thilda hade så skoj!) och sen var det en väntan till hon mamma slutade 22:15. 
(null)

(null)

Jag läste från vi kom hem till kvällen och sen gjorde jag diskussionen i kinesisk historia. Check. Jag var klar 22:30. Agneta och Kaj (moster och morbror) kom vid tio. Vi väntade och väntade. Thilda fick sova länge under dagen men ändå... strax innan elva ringde pappa till mamma och då var hon äntligen på väg ut från jobbet. Mamma jobbar (jobbade)  på  ålderdomshem i Fjärås. 23:35 var hon till slut hemma. Vi väntade med spänning för Thilda och pappa hade fyllt hela hallen med ballonger och sedan stängt dörren in till köket. Hihi. 

Vi skålade och åt tårta. Lycklig mamma! Thilda var också väldigt uppspelt och glad. Hon hade bland annat skrivit (pappa och jag fick också skriva), och klippt ut, mängder av små lappar med "Grattis" och lagt överallt i huset. 
(null)

(null)

(null)

(null)

Egentligen lite (mycket) sent för tårta men vad gör man. 😃🥂🎉🎈

Somnade lite sent och vaknade lite tidigt. Men efter lite repetition så gjorde jag tentan i cross cultural management. Check. Fick VG. Jippie! Nu har jag uppsatsen i kinesisk historia kvar. Åhh vilken lättnad. Det finns många andra saker på "listan" men Ikväll ska jag ändå titta på Bonde söker fru med gott samvete. 

Thilda har förresten gjort julpynt som skulle hänga i granen. Giraffer och en ödla. De senaste dagarna har hon sagt många gånger att hon önskar sig en giraff. I "önskebrunnen" på mormors boende också (flera gånger). 
(null)

Ha en bra dag! 

/Charlotte 

Kommentera här: