Dagen blev inte riktigt som tänkt

Igår hade vi en jätte rolig eftermiddag och kväll med Marie, Katarina och Vilma. Vi drack glögg, åt Thai/Kina-mat och myste. 

(null)

Männen var ute och åt tillsammans. Tom var hemma, glad, vid två. Han var så snygg och jag längtar till att vi två går ut på stan tillsammans! ❤️ Imorse var han inte riktigt lika glad och pigg. Suck. Inget Liseberg idag alltså. Jaja,  det kommer fler tillfällen. Vid elva gick vi i alla fall, alla tre, till Backaplan så det var mysigt. Kan ha handlat på 4-gott-butiken på väg tillbaka. (Muta för att Thilda skulle gå...)
(null)

En lunch och sedan vila för Thilda och Tom. 
Jag började fylla i min kalender för 2019. En härlig känsla. (Mina naglar är bedrövliga men ska i alla fall målas röda imorgon.)
(null)

Klockan tre var vi bjudna på fika hos Thildas syskons mormor och morfar, som bor här i området också. Mysigt! 

Jag gick sen och handlade, skönt med matbutiken på kort gångavstånd. Kycklinggryta och råstekt potatis. Gott med creme fraiche (med smak av fetaost och soltorkade tomater). Kostar över 60 kronor i Kina för en burk så det har faktiskt aldrig hänt... Blir vispgrädde istället (finns ju inte matlagningsgrädde). 
(null)

Thilda pysslade lite medan jag lagade middag. Tack mamma för pysslet! 
(null)

Sen har jag slagit in paket och vi tittar samtidigt på Bingolotto. 
(null)

Bra övning för Thilda med både bokstäverna och siffrorna insåg jag när vi började första bingon. Inte helt lätt att hinna med. 

Tom har somnat men Imponerad att han ändå höll i rätt länge. Thilda och jag håller oss vakna en stund till. Ska verkligen stanna upp, andas, och njuta av "Dan-före-doppredan". Älskar Jul! 

Hoppas att ni också har en fin kväll! ❤️🎅🏼

Ta hand om er! 
God Jul! 

/Charlotte


Kommentera här: