Det jag absolut inte trodde skulle hända

Spännande rubrik va? Jag har lärt mig att vara lite lurig och skapa spänning med rubrikerna... 😅 😂
 
Imorse bestämde sig Thilda till slut för att vara häxa, eftersom Elsa-klänningen var lite trasig. Häxdräkten var den som hon skulle haft på Halloween men som kom dagen efter Halloween-firandet. 
 
Hon vill ha två flätor och en tofs i håret så det fixade vi när vi kommit till skolan. Och en krona. 
 
Thilda sprang in i klassrummet utan att ge puss och kram. Hon tyckte att det var så roligt. Jag gick väntade utanför klassrummet innan det var dags att gå ut på skolgården för paraden.
 
Glada barn och glada fröknar/lärare. Dock var det många ledsna barn också. 
 
En klass i taget gick ett "ärovarv". Fenomenet med Kineser som knör sig in och ställer sig framför uppkom även idag. Flera gånger.
 
 
 
 
 
 
 
 
Vid ett tillfälle fick jag tackla undan en tantrackare då jag stod och väntade på att säga hej då till Thilda, och jag hade tröttnat på att de ställer sig framför. 
 
I alla fall, åter till rubriken. När Thilda väl kom förbi så grät hon. Jag trodde något hade hänt men hon sa att hon skulle sakna mig. Jag hade tidigare sagt till en annan mamma att "i år är jag i alla fall säker på att detta kommer gå utan gråt, för Thilda har så roligt". 😢 Vi kramades och pussades snabbt och sen gick hon med klassen in. Det gick nog över snabbt. 
 
En promenad hem från skolan i solen. Sen var Agneta utanför sitt precis när jag gick förbi och jag blev inbjuden på en snabb kopp te och tekaka med ost. Mums! 
 
Nu hemma för studier. Fredag! 
 
/Charlotte

Kommentera här: