Hormonerna går upp och ner

Jag har läst att månaden liksom är uppdelad i fyra perioder där hormonerna går upp och ner. (Det ör inte lätt att vara tjej.) Förra veckan var jag inte på topp, den där känslan som man inte vet var den kommer ifrån och man knappt kan påverka. Denna veckan har känts så mycket bättre. Idag, när Thilda och jag var på YCIS Autumn festival och Thilda roade sig kungligt, fick jag glädjetårar i ögonen. Nästan så att de svämmade över. Skumt men härlig känsla när det är åt det håller ändå. 

Vi var först på Thildas skola, var där fem minuter innan det öppnade. Massa utställare, tex tandläkare (bra för vi behöver ta oss dit snart på kontroll, nu har jag några olika att  välja på) och massa aktiviteter för barn. Thilda hade så kul! 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Klockan blev tolv och vi åt lunch. 
(null)

Sen åkte vi till SCIS, den andra nationella skolan, som hade International foosäd fair idag. Mat och snacka från massor av länder. Jag hade väldigt höga förväntningar och blev faktiskt lite besviken. Massa mat, massa folk (faktiskt för mycket) men inte så mycket för barn. Thilda såg dock lekplatsen och ville dit. Hon lekte där en stund och sen åkte vi hem. Vi träffade bland annat Emily, Thildas klasskamrat förra året, men även massa grannar från Green Valley Villas. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Vi var hemma lite efter två. Vilade lite och gjorde oss iordning för att gå på tvåårskalas klockan tre. Kalaset var på baksidan av deras hus (i vårt område) och det var så härligt ute. Jag har upplevt det kallt hela dagen (när man är inne) men det har varit skönt. Kortärmat på dagen och en kofta nu på eftermiddagen. En väldigt mysig eftermiddag! 
(null)

(null)

Nu kommer snart Tom. Vi längtar och ser fram emot en dag med honom imorgon! 

/Charlotte 

Kommentera här: