Älskar att överraska

Vi hamnade på Xibo som är en omtalad restaurang i Shanghai med god kinesisk mat. Jag har funderat hela veckan på vad vi kunde hitta på och inte kunnat bestämma mig. Ville helst till ett nytt ställe på The Bund, för utsiktens skull. Men tycker egentligen att det är för sent att äta middag vid sex när de öppnar. Därför bestämde jag mig för en sen lunch idag vid två på Xibo. Sen tänkte jag att vi kunde hänga i stan, tex M&M world, för att sedan gå till Vue som är längst upp (tror jag) i Hyatt hotel. Utsikten ska vara magisk därifrån och jag tänkte att vi kunde ta en drink. 
 
 
Superdupergod mat!
 
 
 
Billigt var det också. Thildas mat var till och med gratis. Vi betalade 550 rmb och då köpte vi även en flaska vin (i det priset). Vi räknade på det och det hade nästan kostat lika mycket med fyra glas som med en flaska. Då tar man förstås en flaska. Hihi. 
 
Vi njöt av varandras sällskap och en flaska vin. Vi satt och åt riktigt länge. 🙂 Till personalens förtret, de ville nog stänga. Haha. Men det borde de ju skrivit när vi bokat. At
 
När vi var klara var klockan närmare fyra och det blev faktiskt att vi åkte hem istället för vidare. Det var skönt med en lugn kväll hemma också. Thilda var supertrött och somnade strax innan halv åtta till Harry Potter. 
 
Vi är väldigt nöjda med maten och dagen. 
 
/Charlotte

Kommentera här: