Candy heaven

Idag hade Thilda playdate imorse med en kompis. Jag lämnade henne halv tio och bestämde med hennes ayi att jag skulle hämta henne halv elva. Jag fick fixat inför resan och pluggat lite innan det var dags att hämta Thilda. Chauffören var här och vi åkte och hämtade T sen hämtade vi Agneta. Thilda hade haft jätte roligt. 
 
Som vi har väntat på att få komma till M&M-stället. Som jag trodde var ett museum, haha. Men det var en stor butik. Det var roligt att komma in till stora stan också. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sen visade Agneta oss Lego-butiken snabbt som nästan låg vägg i vägg med M&M. 
 
 
Man kunde plocka ihop tre egna lego-figurer för 79 rmb. Det ville Thilda jätte gärna göra men vi hann inte så det får bli nästa gång. 
 
 
 
Sen åkte vi hem. Detta köpte vi. (För totalt 210 rmb...)
 
Vi åkte via Swiss butchery på vägen hem och handlade lite kött. Ayin kommer imorgon när vi inte är här och hon ska få laga lite mat till oss då. Köttbullar bland annat. Sen lunch hemma innan vi gick iväg på mer nöje. Men det kommer senare, eller imorgon. 
 
Imorgon bitti åker vi hemifrån redan 06:00 så snart är det läggdags. Klockan är strax nio, Thilda somnade strax efter åtta och Tom kom för ungefär en kvart sedan. 
 
/Charlotte

Kommentera här: