Dagens mål

Det kommer bli svårt men dagens mål är att njuta av varje tugga. Jag har redan fått kämpa (och ständigt glömt) med att  njuta av det jag ätit till frukost (hinna, innan det slängs in i munnen, tuggas och sväljs). Jag tänker att jag kommer äta långsammare och kanske kan undvika att möla i mig femton kakor bara för att jag är hungrig. Hmm. 
 
Vi har vaknat till tio grader och regn som hänger i luften. Men jag har på mig träningskläder så får vi se om jag kan gå hem från skolan. Hoppas! Luften är bättre idag så desto skönare promenad (PW).
 
Thilda sov hela natten igen. Åh, så skönt vi sovit!
Tiden går snabbt mot lördag. ❤ 
 
Uppdatering. Thilda fick ett litet utbrott när vi var på väg till bilen utanför huset. Vi pratar (och skojar lite) om vad man kan göra när man blir arg. För vi har precis läst en bok om det. Räkna till tio, slappna av, göra yoga, bli distraherad av något annat (flytta fokus). Jag sa till Thilda i bilen att nu ska jag filma dig och skicka till pappa, när hon var så där arg. Då log hon och ville inte vara arg på bild/film. Men sen fick jag en bild ändå. 
 
 
Jag har varit på gymmet och sprungit. Jag tänker försöka unna mig det varannan dag. Det gick stundtals lätt. Främst när musiken var riktigt bra. Jag tror att detta kan vara något för mig. Sån träningsvärk jag har haft sen sist. 
 
 
Men nu ska jag äta klart lunchen och förbereda för min "bjudning". Haha, några svenska tjejer kommer hit på fika klockan ett. Det ska bli roligt! 
 
/Charlotte
 
 

Kommentera här: